Trevor Sorbie er en fantastisk hårpleje serie, der er fremstillet af den kendte Skotske frisør, Trevor Sorbie. Trevor Sorbie er baseret på en filosofi om at hver enkel kunde har specielle og individuelle behov for at få smukt hår. Således Har Trevor Sorbie skræddersyet alle deres produkter til at give den bedst mulige oplevelse af deres produkter. Alle dine behov bliver således dækket for hårpleje da der er: Shampoo til daglig brug, shampoo der effektivt bekæmper skæl, balsam til daglig brug og beskadiget hår mm. Desuden finder du styling der tilfører håret volumen og glans mm. Slutteligt finder du også produkter til at give den sidste finish, herunder Trevor Sorbie Firm Finish hårspray.

Trevor Sorbie X-Clusive er som navnet antyder, en yderst lækker og eksklusiv salon serie. X-Clusive serien er uden parabener(med undtagelse af Big Hair Mousse), og hvor produkterne bruges med varmeredskaber, er der også inkluderet varme beskyttelse så håret ikke ødelægges af føn og glattejern.

Trevor Sorbie Longer Hair er en innovativ serie, som er baseret på den banebrydende ingrediens, 18 MEA( 18 Methyl Eicosanoic Acid). 18 MEA er en flydende væske der allerede findes i håret og som danner et mikroskopisk lag på ydersiden af hårstråets skællagscelle. Trevor Sorbie Longer Hair er speielt udviklet til dig der har langt hår og ønsker at beholde det sundt og glansfyldt.

Produkt sammenligning (0)
Sorter efter:
Vis:
Sale
Denne Trevor Sorbie Curl Cream er specielt designet til længere hår. Dens lipidkompleks formel mål b..
159,00 kr. 99,00 kr.
Moms: 99,00 kr.
Baseret på 3 anmeldelser.
Sale
Trevor Sorbie Salon X-Clusive Beach Hair 200 ml. Super lækkert saltvands stylingprodukt, som ..
129,00 kr. 60,00 kr.
Moms: 60,00 kr.
Sale
Trevor Sorbie Salon X-Clusive Volumising Leave In Conditioner 250 ml. Eksklusiv leave in condtion..
119,00 kr. 99,00 kr.
Moms: 99,00 kr.