Du kender måske Tigi Bead Head, men det verdenskendste og elskede mærke, Tigi, fører også en lang række andre produktserier herunder: Tigi Catwalk, Tigi S-Factor, Tigi Bedhead, Tigi B for Men. Fælles for alle Tigis produkterserier er udover det brede sortiment, deres farvestrålende indpakninger samt forførende og fortryllende friske duft. Tigi fører over 100 forskellige produkter, så om du mangler en shampoo, conditioner, serum, voks, special treatmant, eller styling produkt, så vil Tigi altid have lige det du mangler til din håtype.

Tigi Bead Head serien er nok den mest kendte serie. Den er baseret på det revolutionerende hvedeaminosyreprotein, der er naturprodukt som medvirker til genopbygning af skadet hår. Desuden tilfører det fugt samt giver god beskyttelse mod vind og vejr. Tigi Bead Head er også kendt for sine fantastiske stylingprodukter, der gør det sjovt og let som en leg at skabe nye frisurer. Med Tigi Bead Head serien er du i trygge hænder, da der både er produkter, som giver beskyttelse, daglig pleje og hvad du ellers har af behov for fra en god hårpleje- og styling serie.

Tigi Catwalk er den klassiske, elegante og stilfulde serie. Prøv for eksempel Tigi Catwalk Curlesque underserien, som er til dig der ønsker fuld kontrol over krøllerne. Indenfor Tigi Catwalk Curlesque serien finder du et af de mest populære produkter, Tigi Amplifier, der er en styling creme som tryller de mest fantastisk krøller frem. Både Tigi Bead Head og Tigis andre serier, finder du altid billigt på lookperfect.dk

Produkt sammenligning (0)
Sorter efter:
Vis:
Sale
..
175,00 kr. 69,00 kr.
Moms: 69,00 kr.
Sale
Tigi Bed Head Re-energize Conditioner  200 ml.  Perfekt til det normale hår som behøve..
159,00 kr. 29,00 kr.
Moms: 29,00 kr.