Alterna er en professionel og luksuriøs hårpleje serie, som ved hjælp af banebrydende formularer giver den mest optimale pleje for dit hår. Alternas produkter er desuden uden sulfater, parabener, gluten, phthalater, natriumchlorid, syntetisk farve, DEA, TEA, paraffin, mineralolie, vaseline og PABA. Så det er med andre ord ren og naturlig luksus for dig og dit hår. Hos Lookperfect forhandles fire forskellige produktserier.

Alternas Caviar Collection serie er udviklet specielt til at minimere ældning og tilfører glans til håret således at du får et smukt og ungdommeligt resultat

Alterna Bamboo serien er baseret på økologiske og bæredygtige værdier, hvor hovedingrediensen er økologisk bambus-ekstrakt, hvilket sikrer et sundt og glansfyldt hår.

Alterna Hemp serien er en innovativ hårplejeserie baseret på THC-fri hamp olie, hvilket tilfører glans til håret, og gør håret stærkere.

Alterna Ten serien indeholder Shampoo, conditioners, hårmaske og andre styling produkter, der sikrer den optimale beskyttelse af dit hår ved hjælp af ’Color-hold’- og ’anti-aging’- teknologi.

Der er ingen produkter i denne kategori.