Goldwell Haircare

Goldwell er et professionelt salon mærke, der laver hårpleje serier til enhver hårtype. Hvad end dit hår er fint og tyndt, krøllet, skadet af solens stråler eller bare har brug for ekstra meget pleje, så har Goldwell en hårpleje serie, der dækker dit behov. Goldwell er i den forbindelse ideelt til den krævende forbruger, som forventer at se resultater fra første hårvask idet håret efterlades blødt og glansfyldt.

Goldwell har sin oprindelse i Tyskland, hvor det i 1948 startede ud med én lotion, der gav varigt hold til alle frisurer. Men Goldwell ville mere, og ved hjælp af vedvarende forskning og innovation inde for hårpleje, kan Goldwell nu tælle over 70 forskellige forskelige professionelle hårprodukter i deres sortiment. Dette spænder over shampoo, balsam og conditioner, styling produkter, hårfarve og hårkure. Sortimentet er fordelt ud på serierne; Dualsenses, ColourGlow, PH 6,8, Stylesign, Kerasilk, Fruits 4 You og Innereffect. Der vil derfor med sikkert være en hårpleje serie, der passer netop dine behov.

Goldwell er med andre ord en komplet serie af kvalitetsprodukter til håret. Goldwell samarbejder med verdens dygtigste frisører for at opnå de bedste resultater indenfor hårpleje. Dette gør, at du med et Goldwell produkt, vil få en enestående oplevelse hver gang – lige fra styling, til den silkebløde følelse i håret og beskyttelse af håret.