HH SIMONSEN

Med HH SIMONSEN får du Hårstyling produkter og glattejern af uovertruffen kvalitet til billige priser. HH SIMONSEN har en lang produktrække af særdeles lækre og innovative produkter, herunder krøllejern, glattejern, bølgejern, deep waver, hårtørrer, hårbørster og voks til håret – alt sammen til en billig pris her hos lookperfect.dk

HH SIMONSEN Deep Waver

HH SIMONSEN Deep Waver er en af de mest populære hår redskaber fra HH SIMONSEN. Med en Deep Waver kan du lave de populære ‘Beach Krøller’, og derudover få masser af fylde i dit hår.

HH SIMONSEN Glattejern

HH SIMONSEN glattejern er kendt for sin kvalitet og høje ydeevne. HH SIMONSEN glattejern er lavet i de bedste materialer og selvom priserne er lave, får man stadig den aller bedste kvalitet. Dette har gjort at HH SIMONSEN glattejern er nogle af de mest populære glattejern i Danmark. Vi har tit Glattejern fra HH SIMOSNEN på tilbud, så hold øje her på siden under Glatterjen og krøllejern.

​Prøv eventuetl også HH SIMONSEN Mud Wax, der er en lækker voks til håret, og som har et kraftigt hold. Eller hvad med et HH SIMONSEN glattejern? HH SIMONSEN blev først kendt for deres digitale glattejern, som siden den først kom på markedet, har gennemgået utallige forbedringer således at det i dag er et af de bedst solgte glattejern i Danmark. HH SIMONSEN bygger deres produkter på høj teknologi og laver således nogle af de bedste føntørrere, glattejern, krøllejern, bølgejern og formjern på markedet, og hos lookperfect.dk er det vores mission at give vores kunder de bedste priser på disse enestående produkter, som ellers normalt kun er forbeholdt frisører.
Produkt sammenligning (0)
Sorter efter:
Vis:
Sale
Vådt eller tørt hår... The Wet Brush fra HH Simonsen er en vinder. HH Simonsen The Wet&nbs..
169,00 kr. 149,00 kr.
Moms: 149,00 kr.
Baseret på 5 anmeldelser.