Orofluido har vundet et hav af priser verden over, for de plejende produkter, der tilfører håret en unik glans og pleje, og som på mange måder har været med til at revolutionere markedet og sætte standarden for plejende styling- og hårprodukter.

Orofluido er det tætteste man kommer på ”ungdommens kilde” inde for pleje til håret, og dens ingredienser har da også været brugt i tusindvis af år til, at give kvinder smukt og glansfuldt hår. Således brugte Egyptens dronning, Kleopatra, mange af de ingredienser, der i dag bliver anvendt i Orofluido hårprodukterne. Hun brugte blandt andet en helt unik olie kaldet, Cyperus, hvilket er med til at give sillkeblødt og fløjlsagtigt hår. Orofluido inderholder selvfølgelig denne luksuriøse olie samt en lang række andre plejende olier, hvilket gør Orofluido til den ultimative pleje for håret.

De plejende olier som Orofluido er kendt for, er:

  • Hørfrøolien, som stammer fra middelhavsøerne, og som giver håret fugt samt beskyttelse mod høj luftfugtighed. Samtidig er hørfrøolien med til at pleje hårsække samt hårrødder.
  • Arganolie, som stammer fra Marokko, og som er med til at øge elasticiteten i håret samt tilføre håret store mængder af vitamin E. Desuden virker arganolien plejende for hovedbunden.
  • Cyperusolien, som stamme fra egypten, er med til at blødgøre håret samt give fantastisk glans.

Orofluido er med andre ord hemmeligheden til sundt og smukt hår idet den, modsat de fleste andre produkter på markedet, trænger ind i håret. Dette betyder at produkterne fra Orofluido er velegnet til alle hårtyper, herunder fint og kruset hår. Orofluido har en blid duft af vanilje, og en silkeblød tekstur, hvilket gør at den let glider igennem håret uden at fedte. Håret efterlades ekstra plejet og blankt

Produkt sammenligning (0)
Sorter efter:
Vis:
Sale
Praktisk glansspray med en let silkeagtig konsistens, som minder om flydende guld. Absorberes lynhur..
145,00 kr. 119,00 kr.
Moms: 119,00 kr.
Sale
Orofluido Beauty Elixir 100 ml. Ultra glansgivende olie til håret. Ikke-fedtende formula so..
329,00 kr. 89,00 kr.
Moms: 89,00 kr.
Sale
Orofluido Orofluido Hairspray 500 ml. Hurtigttørrende hårspray med stærkt hold. Indeholder Argan..
159,00 kr. 109,00 kr.
Moms: 109,00 kr.
Sale
Daglig pleje, som tilfører glans og blødhed. Kan anven­des til alle hårtyper. Gør håret mere me..
129,00 kr. 99,00 kr.
Moms: 99,00 kr.
Sale
Orofluido Shampoo renser mildt og gør håret let. Bevarer hårets struktur og efterlader det let ..
129,00 kr. 99,00 kr.
Moms: 99,00 kr.