TILBUD PÅ BATISTE - SPAR OP TIL 50% IDAG! 

Batiste tørshampoo

Batiste er tørshampooen, som er "redningsmanden" til håret, og en festival favorit blandt mange. Batiste tørshampoo fjerner fedt og snavs fra håret i løbet af få sekunder, så du kan få følelsen af renhed helt uden at skulle gå i bad. Batiste tørshampoo Batiste tørshampoo er en letvægts spray, som udover at rense håret, efterlader det med en frisk og behagelig duft. Har du ikke prøvet tørshampoo før? Så er Batiste en rigtig god førstegangs tørshampoo.

​På trods af den billige pris, får du nemlig alligevel et produkt af meget høj kvalitet. Således har Batiste også vundet flere priser og awards for deres fantastiske ‘Dry Shampoo’. Batiste har udviklet tørshampoo til forskellige hårfarver således at du altid vil have en tørshampoo hvad end du er lys brunette, blondine eller meget mørkhåret. Ydermere findes der forskellige dufte samt små praktiske rejsestørrelser. Batiste tørshampoo er uundværlig i tasken. Batiste - Try It Dry!

Batiste Dry Shampoo guide:

For at få den optimale oplevelse ud af Batiste tørshampoo, kan du følge nedenstående guide.

  • Ryst tørshampooen grundigt inden du sprayer din Batiste tørshampoo ind i håret.
  • Hold din Batiste spray 30cm. fra håret, og spray med fokus på hovedbund og fedtede områder.
  • Massér ind i håret.
  • Børst og style derefter håret som vanligt.
Med Batiste Tørshampoo får du altid et flot velplejet og skinnede frisk hår med en skøn duft.

Batiste Dry Shampoo - verdens bedste tørshampoo?

Batiste tørshampooen har vundet adskillige priser. Hvis du kun skal vælge en tørshampoo i dit liv, så vælg Batiste. Batiste tørshampoo er nyt i Danmark, men er allerede den mest populære tørshampoo. Du finder ikke Batiste i Matas, og de bedste priser findes på Lookperfect.dk. Vi har altid et stort udvalg af Batiste tørshampoo, så du kan finde den dry shampoo der passer dig bedst.

Har du aldrig prøvet Batiste tørshampoo før, så er det en god idé at starte med den Originale dry shampoo, som har en mild duft, og stadig gør det den skal; at rense håret. Ønsker du både volumen og duft, så er Batiste dry shampoo XXL et must!

Der er ingen produkter i denne kategori.