Fudge hårprodukter er hårpleje og hår styling produkter til både mænd og kvinder, som har store krav til kvalitet og holdbarhed. Fudge kom til på baggrund af en australsk surfers behov for gode Hårvokse, og det har sidenhen udviklet sig til en lang række lækre hårprodukter, som blandt andet tæller; Shampoo, Balsam/conditioner, Root lift, silver shampoo, hårprodukter der giver glans og meget mere.

Med sin stærke holdbarhed, er Fudge hårprodukter yderst velegnet til at skabe præcis den frisure og hår styling, du ønsker. Heriblandt kan de ekstremt stivende hårprodukter, Fudge Hard Stuff og Fudge Cement nævnes, hvis håret skal holde hele natten og lidt til. Fugde hårprodukter benyttes verden over, af professionelle frisører da det giver fantastiske styling resultater hver gang.

Hos Lookperfect.dk finder du altid billige Fudge hårprodukter til gode tilbudspriser. Så hvad end du ønsker den originale og rebelske, Fudge Hair Shaper, eller et af de nye, og professionelle styling produkter, så er der altid det, du er ude efter hos Lookperfect.dk.

Produkt sammenligning (0)
Sorter efter:
Vis:
Sale
Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo 300 ml. Fantastisk lækker shampoo fra Fudge til Blondt h..
149,00 kr. 129,00 kr.
Moms: 129,00 kr.