Osis+ er en banebrydende serie af hårprodukter, der er specielt udviklet til at give enestående og funky styling muligheder. Hårprodukterne fra Osis+ består nemlig af en omfattende styling og finish serie, herunder voks til håret og den populære hårpudder, Osis+ Dust It. I Osis+ hårprodukt serien, vil du finde alt det du har brug for til, at skabe de perfekte hår stylinger.

Med Osis+ kan du ”Kill Your Styling Routine”, og i stedet skabe spændende og nye frisurer hver dag. Osis+ har nemlig gjort det let at kopire hår trends, der ellers normalt kun er forbeholdt modeller og celebrities. Så hvad end du er til det glamourøse, funky, sexy, sassy eller klassiske, så er det muligt at skabe lige netop det resultat du foretrækker – og endda ganske let og enkelt.

Det mest velkendte hårprodukt fra Osis+ er vel nok hårpudderen, Osis+ Dust It. Osis+ Dust It, er en saltvandspray i pulverform, der gør det let at fordele helt ned omkring hovedbunden, og dermed skabe et fyldigt hår. Hårpudderen er særligt god til fint hår, eller statisk hår, der ikke så let lader sig frisere.

Produkt sammenligning (0)
Sorter efter:
Vis:
Sale
Osis+ Session Finish Extreme hold er en fantastisk hårspray og giver en flot afsluttende finish. Osi..
150,00 kr. 75,00 kr.
Moms: 75,00 kr.
Baseret på 1 anmeldelser.
Sale
OSIS+ Refresh N'Shine Dry Conditioner 250 ml. OSIS+ REFRESH N'SHINE er en tørconditioner, der ge..
149,00 kr. 99,00 kr.
Moms: 99,00 kr.
OSIS+ Session Finish Extreme Hold Hairspray 500 ml.
OSIS+ Session finish i salon str. 500 ml. Osis+ Session Finish Extreme hold er en fantastisk hårs..
179,00 kr.
Moms: 179,00 kr.