Wella Professional Care er hårpleje og stylingprodukter, der giver enestående oplevelser for både sanser og hår. Serien er delt op i to – en hårpleje serie og en styling serie. Wella hårplejeserien er en række af shampooer, balsam / conditioners og behandlinger, der gør det muligt for dig at opretholde det samme enestående plejeniveau, som du ellers kun opnår ved frisøren. De tre underkategorier i Professional hårplejeserien er:

Wella Brilliance til farvet hår giver både pleje til fint / normalt hår og kraftigt hår. Denne serie er desuden tilført diamantstøv, hvilket giver et glansfuldt resultat.

Wella Enrich til tørt hår giver både pleje til fint / normalt hår og kraftigt hår. Denne serie er desuden tilført silkeekstrakt, hvilket pleje håret indefra-ud.

Wella Balance er en bred serie, der giver pleje til hårbunden. Denne serie er desuden tilført champagneekstrakt, hvilket er godt til bekæmpelse af hovedbundsproblemer herunder skæl og følsom hovedbund.

Wella Color Recharge conditioners og shampoo er en serie som er skabt til at arbejde sammen med Wella Professionals farver. Serien indeholder en unik “selvregulerende” Magnetic Color-teknologi, som afgiver den rette mængde farvepigmenter, hvilket bevarer hårfarven ind imellem salonbesøgende.

I styling kategorien finder du tre serier med hver deres unikke formler, der sikrer dig lækkert formet og stylet hver gang. Styling produkterne i de enkelte kategorier, kan kombineres for det ultimative styling resultat.

Wella Wet er hårprodukter bruges i håndklædetørt hår til at skabe volumen og bevægelse i håret.

Wella Dry er hårprodukter, der skal bruges i tørt hår, som er klar til at blive formet. I denne serie finder du blandt andet den populære Wella High Hair Pearl Styler.

Wella Finish er hårprodukter, der skal bruges når håret er tørt og formet, og looket skal fuldendes. Køb Wella Professional Care - Vi sender din pakke idag!

Køb Wella Professional Care - Vi sender din pakke i dag!

Der er ingen produkter i denne kategori.