Sexy Hair er lige nu et af de hurtigst voksene hårprodukt brands i USA, og det er med god grund. Sexy Hair holder nemlig hvad de lover og det har ført til at over 60.000 saloner i USA og yderligere 25 lande forhandler de lækre Sexy Hair produkter. Sexy Hair er stiftet af den dobbelte verdensmester i hårstyling, Michael O’rourke samt tidligere præsident for L’Oreals salon division, Jim Morrison, så der er med andre ord basis for et stærkt brand.

Sexy Hair startede med at blive verdenskendt med ”Big Red Can”, og sidenhen er der blot kommet flere lækre produkter til. Sexy Hair har syv underserier der altid er på forkant med hvad der er hot lige nu, så du er garanteret et produkt der passer til lige netop dit hår og dets behov: Stort og fyldigt hår, sundt hår, krøllet hår, silkeblødt hår, kort hår, glat hår eller økologisk hårpleje i høj kvalitet.

Med produkter fra Sexy Hair er du dermed garanteret innovative produkter i høj kvalitet. Du finder både hårpleje og styling produkter fra Sexy Hair, og hos Lookperct.dk er du altid garanteret et stort udvalg.

Produkt sammenligning (0)
Sorter efter:
Vis:
Sale
Silky Sexy Hair Conditioning Styler 150 ml. Silky Sexy Hair conditioning Styler plejer og gi..
169,00 kr. 29,00 kr.
Moms: 29,00 kr.